Beoordelingen

9,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,7
Comfort
8,6
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
8,5
Personeel
9,4
Waar voor uw geld
8,7

Beoordelingen

    M.J. van Weverwijk
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    18 september 2017

    Zeer goed

    Niks
    De gastvrijheid en de kamer. Die was super
    Maurice
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    12 augustus 2017

    niet meer op dinsdag of woensdag en minder bagage mee naar de kamer nemen

    ontvangst, je kon niet aangeven bij de boeking dat je ontbijt wilde en bij ontvangst werd direct aangegeven je hebt geboekt zonder ontbijt. Restaurant was gesloten op dinsdag en woensdag, niet voldoende duidelijk bij de boeking en voor mij juist wel afweging geweest om te boeken. Jammer dat je dan toch nog een restaurant moet zoeken (viel niet mee in de omgeving).
    het uitzicht was prima, de kamer modern en netjes maar klein
    Brigitte
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 september 2016

    Prima!

    Verbeterpuntje: het naambord vh hotel valt nauwelijks op. Beetje lastig parkeren ivm steile helling.
    Ontbijt prima, werd buiten geserveerd. Diner ook erg lekker. Aardige eigenaresse.
    Rene
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    6 augustus 2016
    restaurant voorzieningen in de buurt. restaurant van het hotel was gesloten op dinsdag en woensdag.
    nette kamer, mooi uitzicht, uitgebreid ontbijt
    Patrik
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    6 juli 2016

    ideaal als tussenstop

    parking wat aan de krappe kant
    lekker ontbijt , mooie ligging met prachtig uitzicht
    Eddy
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    31 mei 2016

    Aanrader

    Roken in restaurant was voor ons storend.
    Zeer uitgebreid en lekker ontbijt ! Heel nette kamer, prachtig uitzicht.
    it

    Beoordelingsscore

    10
    20 mei 2018
    Absolutely fantastic view!
    Ion
    de

    Beoordelingsscore

    7,9
    19 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    hu

    Beoordelingsscore

    9,6
    8 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    au

    Beoordelingsscore

    7,0
    16 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    25 september 2017

    Loved it. Fabulous position.

    Excellent food. We'd recommend this hotel for an evening meal. Plenty of choice and beautifully cooked. Superb and plentiful breakfast.
    Sally
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    30 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bjørn
    dk

    Beoordelingsscore

    8,8
    11 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Diane
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    18 juli 2017

    An absolute gem

    A minor point but it would have been nice to have tea and coffee making facilities in the room. Everything else was perfect.
    The quiet location in a very small village provided a really authentic Austrian feel. Wonderful views across the valley. Spotlessly clean room with modern decor and lovely window boxes to frame the views. We booked an evening meal on the terrace and the food was lovely with authentic local dishes. Breakfast too had a real local flavour. Hosts primarily speak German with only limited English but we had no problems communicating with my schoolgirl German and lots of hand movements. It was actually refreshing to have to make the effort, as everywhere else we stayed spoke perfect English which makes you very lazy.
    Luke_Lukach
    ua

    Beoordelingsscore

    8,8
    18 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lina
    lt

    Beoordelingsscore

    10
    2 oktober 2016

    Greatest stay

    Great breakfast, nice owners, very quite, good rest, good internet connection. everything is perfect.
    Raluca
    au

    Beoordelingsscore

    10
    19 juli 2016

    Lovely B&B

    Location and view is fantastic. We also enjoyed dinner and breakfast served at the hotel. Thank you to our host for such an enjoyable stay.
    Mohamed Zaheer
    ae

    Beoordelingsscore

    9,2
    10 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    jrlr
    dk

    Beoordelingsscore

    8,8
    10 juli 2016

    Nice place with good breakfast and friendly staff.

    Weak Wi-fi in the room
    Excellent breakfast Friendly staff